Upplevelser efter Healing sessioner

”Jag mådde verkligen bra av de Healing sessioner som jag var på hos dig. Känslan av lugn, värme och positiv energi flödade både under sessionerna och länge därefter. Känslan sitter fortfarande kvar även om det är ett bra tag sedan. Jag rekommenderar dig helhjärtat till alla som har problem med hälsan och energibalansen.

Min smärta i benet försvann direkt och värken i min arm blev betydligt mindre för att sedan försvinna helt efter ett tag. Mina problem med mage, galla, tarmar etc. som plågat mig mycket länge började succesivt avta och jag är nu betydligt bättre även om allt inte är borta än. Det känns som att energiflödet från healingen och insikten om universums oändligt positiva kraft ska leda mig på rätt väg. Det är bara att ge det den tid som behövs.”

Jan 60 år”Jag är nästan aldrig sjuk och därför kom febern väldigt oväntat. Med hjälp av Reconnective Healing försvann febern 1-2 h efter behandling.

Tack Elisabeth!”

Lars 23 år”Efter en separation upplevde jag att vardagen var svår att leva i. En inre tomhet som inte ville försvinna. Under healingen upplevde jag lugn och värme, jag ville inte att det skulle ta slut. En varm behaglig känsla spred sig i kroppen. Efteråt blinkade lampan flera gånger – jag tog det som ett tecken. Den sköna känslan kunde komma i vågor flera dagar efteråt.”

Ylva 54 år